dinsdag 9 november 2010

Unieke geboortekaarten

Je kan overal geboortekaarten vinden maar ze zijn niet overal leuk genoeg om voor jouw eigen baby te gebruiken. Daarom heeft Geboortekaartje.nl een leuk concept bedacht voor (aanstaande) ouders. Je kan je eigen unieke geboortekaarten maken.

Met een gebruiksvriendelijke editor kan elke ouder nu haar eigen geboortekaarten maken voor het kleine wonder. Je kan echt alles naar eigen wens in elkaar zetten. Zo kan je er voor kiezen om een voorbeeldkaartje te gebruiken. Op de website staan namelijk in verschillende genres kaartjes die andere ouders al hebben gemaakt. Je kan uitzoeken uit acht verschillende categorieën.

Door er alles er aan te bewerken wat je wilt, worden het altijd unieke geboortekaarten. Als je een voorbeeldkaartje hebt uitgekozen kan je daar een ander kadertje om heen plaatsen, natuurlijk een andere tekst, misschien een andere achtergrond of maak je gebruik van leuke figuurtjes. Je kan ter inspiratie het voorbeeldkaartje gebruiken en die zo veranderen dat het jouw eigen unieke geboortekaart wordt.

Je kan er ook voor kiezen om een eigen geboortekaart te maken. Dan begin je met een lege kaart. Met het maken van jouw eigen geboortekaartje kan je alle genres combineren met elkaar. En ook hier kan je weer kiezen uit achtergronden, kaders, lettertypes, figuurtjes en kleuren.


Het heeft dus geen zin meer om verder te zoeken. Ga snel naar Geboortekaartje.nl en maak jouw eigen unieke geboortekaarten.
Kijk ook eens op de volgende site.. http://kaarten.uwpagina.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten