vrijdag 4 februari 2011

Hip geboortekaartje

Er is niks hipper dan jouw toekomstige kleine schat en dat mag iedereen weten. Maak daarom op Geboortekaartje.nl een hip geboortekaartje om dit te delen met al jouw dierbaren.

Maak je eigen geboortekaartje
Op Geboortekaartje.nl kan je meer dan alleen een standaard hip geboortekaartje bestellen. Je kan hier zelf ook een hip geboortekaartje maken. Zelf geboortekaartjes maken is niet moeilijk dankzij deze site. De site helpt jou namelijk stap voor stap in die proces. Maak gebruik van de leuke en mooi ontworpen kaders, achtergronden en figuren op de site.

Voeg een foto toe als extra touch
Je kunt een geboortekaartje zelfs nog hipper maken door een foto van je kleine toe te voegen. Maak nu alvast een hip geboortekaartje helemaal naar wens, sla het voorlopige ontwerp op via de site en voeg na de geboorte nog een foto toe aan het kaartje. Dan is je hippe geboortekaartje helemaal klaar voor verzending!

Snel besteld en snel verstuurd
Om het je nog gemakkelijker te maken kan je ook je gehele adressenbestand via Geboortekaartje.nl uploaden en zo makkelijk je hippe geboortekaartje naar iedereen verzenden. Ook kan je een setje geboortekaartjes laten maken en naar je huis laten sturen. Dan kan je ze zelf adresseren en op de bus doen. Als je de geboortekaartjes voor 15.00 uur besteld, liggen ze de volgende dag al op de deurmat bij je vrienden, familie en kennissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten