vrijdag 8 april 2011

Geboortekaartjes tweeling

Het moment dat jullie erachter kwamen dat jullie zwanger zijn is één van de momenten in jullie leven die jullie nooit zullen vergeten. Maar het moment dat jullie erachter kwamen dat jullie zwanger zijn van een tweeling was natuurlijk helemaal een verassing. Dat betekent dat jullie veel spullen dubbelop moeten kopen. Gelukkig geldt dit niet voor de geboortekaarten. Op Geboortekaartje.nl kun je namelijk geboortekaartjes tweeling maken.

Besparing
Door dit aanbod kunnen jullie dus tijd en geld besparen. Geboortekaartjes tweeling maken op Geboortekaartje.nl is namelijk goedkoop en snel gedaan. Door middel van verschillende thema’s, achtergronden, kaders, figuren, teksten en lettertypes creëren jullie het perfecte geboortekaartje dat past bij beide kindjes. Het perfecte kaartje hebben jullie al ontworpen en besteld in vier simpele en snelle stappen.

Bezorging
Geboortekaartje.nl biedt jullie twee mogelijkheden wat betreft de bezorging van jullie geboortekaartjes tweeling. De eerste optie is om een adressenlijst te uploaden zodat de geboortekaartjes direct naar al jullie vrienden, familie en kennissen verzonden kunnen worden. Bij de tweede optie worden de geboortekaartjes bij jullie aan de deur afgeleverd zodat jullie ze zelf op de brievenbus kunnen doen. De geboortekaartjes kunnen de volgende dag al bezorgd worden als je ze voor 15:00 uur hebt besteld.

Bestel nu jullie geboortekaartjes tweeling op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten