donderdag 19 mei 2011

Foto geboortekaartjes

Als trotse ouders van jullie pas geboren baby zijn jullie natuurlijk op zoek naar een leuk en vooral origineel geboortekaartje. Op Geboortekaartje.nl kan je de leukste foto geboortekaartjes zelf maken. Het bied je vele mogelijkheden om de mooiste foto van jouw pasgeboren baby aan iedereen te laten zien.

Het creëren
Als je zelf geen goede ideeën heb kan je inspiratie opdoen op Geboortekaartje.nl. Ook kan je gebruik maken van de standaard geboortekaartjes ontwerpen. Maar het is natuurlijk leuker om je eigen geboortekaartjes te creëren. Door bijvoorbeeld een foto op je geboortekaartjes te plaatsen zal de kaart veel origineler zijn. Je kan het daarbij ook nog opleuken met lieve figuurtjes en tekst.

Versturen
Geboortekaartje.nl leveren in korte tijd de geboortekaartjes bij je thuis. Ook kan je ervoor kiezen om de lieve kaartjes rechtstreeks naar familie en vrienden te sturen. Je hoeft niet alles zelf te adresseren. Je kan ook jouw adressenlijst uploaden en de drukkwaliteit van de geboortekaartjes is optimaal. We bieden je vele mogelijkheden om jouw foto geboortekaartjes van jouw pasgeboren baby aan iedereen te laten zien.

Wil jij ook foto geboortekaartjes maken, surf dan snel naar Geboortekaartje.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten